en årssammanfattning

Har alltid velat ha en blogg för att kunna fylla i listor (ÄLSKAR listor, alla mina dagböcker är fyllda av dem) så tänkte passa på nu när jag ändå har en. En 2013-lista helt enkelt:

 

Fem händelser som varit bra det här året?
1. Att jag lyckades bestämma mig för något. Utbildningsmässigt alltså, jag har aldrig träffat någon människa med sådan enorm beslutsångest som jag har så det var verkligen bra att jag lyckades fatta ett så pass stort beslut.

2. Att det löste sig så bra!! Kunde inte varit nöjdare med mitt val nästan, jag hade inte ens en tanke på att stanna en termin till men nu sitter jag ju här med ännu en enkelbiljett bokad.

3. Studenten.

4. Skivor!!! 

5. Hela kinaresan i april var en sjukt rolig upplevelse. Första gången jag lämnade Europa och det med ett gäng kompisar liksom, hade nästan glömt den pga hur sjukt händelserikt år det var. (Obs mycket svårt att välja här, har även varit i London på warner bros studio tour, haft en fantastisk Madridresa och en jättebra festival mm mm)

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Massor. Men att flytta hemifrån får nog ändå bli det tråkiga svaret för det är ju ändå väldigt stort.

 

Har du några nyårslöften?
Nyårslöften är ju lite stressande men jag tänkte försöka umgås mer med spanjorer. Plus att jag ska rösta!! 

 

Vilka länder besökte du?
Kina, England, Cypern och Spanien.

 

Vilka datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
Är verkligen helt värdelös på att minnas siffror och så, så helt ärligt kanske bara 5/6 dvs studenten men vägrade pryda min studentmössa med fula broderier så kommer kanske inte ens komma ihåg det.

 

Vad var din största framgång 2013?
Kan inte säga att jag åstadkommit något speciellt spektakulärt men jag klarade gymnasiet och kom in på den kurs jag sökt. Fick stipendium för mitt projektarbete också om det ska vara en mer konkret framgång (haha).


Största misstaget?
Att inte skaffa uppkörningstid eller jobb på sommaren så att den blev lite väl meningslös men det var kanske ändå vad jag behövde.


Bästa köpet?
Något roligt, inte kläder och så utan min första enkelbiljett kanske.

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Misstänker mat (ångra aldrig matinköp, det finns inget bättre att lägga pengar på som en klok person sa till mig idag!)

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

En hel del, som att jag vann festivalbiljetter, det var kul! 


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!!!!!

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Läst. I slutet av 2013 hetsläste jag tre böcker för att komma upp i 20 och det var ändå nästan hälften av antalet jag läste året innan, så det hade kunnat bli lite fler! 

 

Blev du kär i år?
Nej 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Jag åt vegetarisk sushi med pappa, gick på restaurang med familjen och hade 90-talsfest! Tänkte att en kombinerad födelsedagsfest/avskedsfest kunde vara på sin plats när jag nu skulle lämna staden jag alltid bott i.


Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om jag hade kunnat njuta lite mer av nuet istället för att ha ständig framtidsångest, både i början, mitten och slutet av året.

 

Vem saknade du?
Min syster mest!

 

Den bästa nya personen du träffade?
Mitt lilla *gäng* i Barcelona som nästan fick fungera som en andra familj när vi lämnat våra egna i Sverige, klarade knappt ett dygn utan dem.


RSS 2.0